Beeldmerk BVOB

 

Branche Vereniging Ondernemers Begraafplaatsbeheer

 

Branche Vereniging Ondernemers Begraafplaatsbeheer

blz

De leden van de BVOB koppelen kwaliteit, efficiency en toepasbare kennis aan een ruime ervaring. Daarnaast werken al deze bedrijven volgens een uitgebreid pakket van kwaliteitseisen die zijn beschreven in het BVOB kwaliteitshandboek. In dit kwaliteitshandboek worden de protocollen beschreven die de aangesloten ondernemers in acht nemen bij het aanleggen, renoveren en ruimen van begraafplaatsen.

Op deze manier weten onze opdrachtgevers dat een bedrijf dat is aangesloten bij de BVOB u de garantie biedt van het op een correcte en ethische manier delven en ruimen van graven.

a de boer groentotaal gt begraafplaatstechniek voogt vaarkamp vreeker verhagen kaatsheuvel krinkels jan kalk natuursteen vd bijl heierman kreuzen bras fijnaart

victor wijtman bijnen uitvaartzorg verhoef monumenta logo tg logo Piëtas Hanhart Graaftechnieken

De leden van de BVOB koppelen kwaliteit, efficiency en toepasbare kennis aan een ruime ervaring. Daarnaast werken al deze bedrijven volgens een uitgebreid pakket van kwaliteitseisen die zijn beschreven in het BVOB kwaliteitshandboek. In dit kwaliteitshandboek worden de protocollen beschreven die de aangesloten ondernemers in acht nemen bij het aanleggen, renoveren en ruimen van begraafplaatsen.

Op deze manier weten onze opdrachtgevers dat een bedrijf dat is aangesloten bij de BVOB u de garantie biedt van het op een correcte en ethische manier delven en ruimen van graven.

a de boer groentotaal gt begraafplaatstechniek voogt vaarkamp vreeker verhagen kaatsheuvel krinkels jan kalk natuursteen vd bijl heierman kreuzen bras fijnaart victor wijtman bijnen uitvaartzorg verhoef monumenta logo tg logo Piëtas Hanhart Graaftechnieken

Indien u lid wilt worden van de BVOB, dan gelden er enkele toelatingscriteria. Deze zijn ervoor om te zorgen dat de kwaliteit binnen de BVOB gewaarborgd blijft. Bij aanvraag van het lidmaatschap is het aspirant lid er van op de hoogte dat het aan alle van de onderstaande punten dient te voldoen:

 1. Een aspirant lid geeft de BVOB toestemming om ten minste 3 door het lid aangegeven referenties na te trekken.
  Het aspirant lid dient hiervoor 5 referentie projecten in bij ten minste 3 verschillende opdrachtgevers.
  De referenties mogen niet ouder zijn dan 2 jaar.
  De referentie projecten moeten werkzaamheden bevatten die gerelateerd zijn aan het bestaansrecht van de BVOB, namelijk grafruiming en/of grafdelving en opgraving.
 2. Bij twijfels over de referenties in onder punt 1 staat het de BVOB vrij om op eigen initiatief nog 2 referenties na te vragen.
  Het aspirant lid geeft hiervoor haar toestemming.
 3. Het aspirant lid kan aantonen hoe de veiligheid binnen de organisatie is geborgd.
  Wij gaan er vanuit dat de leidinggevende beschikt over een VCA VOL diploma.
 4. Het aspirant lid kan aantonen hoe de medewerkers die zich bezig houden met ruimen en delven zijn opgeleid.
 5. Het aspirant lid conformeert zich, wanneer het lid is, aan het kwaliteitshandboek van de BVOB.
 6. Het aspirant lid ondertekent bij aanvang van het lidmaatschap de gedragscode van de BVOB.
 7. Het aspirant lid kan aantonen dat het niet in staat van faillissement verkeert.
 8. Het aspirant lid is bij aanvang van het lidmaatschap niet verwikkeld in een gerechtelijke procedure met betrekking tot ruimen en delven.

Indien blijkt dat het aspirant lid niet aan de bovenstaande onderdelen kan voldoen dan kan het aspirant lid 3 jaar na de eerste aanvraag wederom een verzoek tot lidmaatschap indienen.

Bestuursleden:

Voorzitter:   Steven van Turenhout   Portefeuille: PR & Communicatie
Penningmeester:   Jacob van der Veen   Portefeuille: Rekeningbeheer & Educatie
Secretaris:   Liset van Pinxteren – van de Kerkhof   Portefeuille: Correspondentie & Dossiervorming 
Algemeen bestuurslid:   Ruud Verhoef Ruud Verhoef Portefeuille: Veiligheid
Algemeen bestuurslid:   Jan Bos   Portefeuille: Innovatie & Onderzoek

 

 

Branche vereniging gegevens (secretariaat):

BVOB
Hintham 29
5246AC Rosmalen

06- 48609465
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel: 17115880
RSIN nummer: 808104093

 

 

De BVOB is een branchevereniging die zich richt op het goed en respectvol ruimen van stoffelijke resten en delven van graven. De leden van de BVOB onderscheiden zich doordat zij aantoonbare ervaring hebben in het goed uitvoeren van ruimen en delven.

Bij aanvang van het lidmaatschap ontvangt u ons kwaliteitshandboek. Dit handboek helpt u om de werkzaamheden op de begraafplaatsen veilig (voor u, u medewerkers en de bezoekers van de begraafplaats) uit te voeren. Tevens geeft het handboek richtlijnen met betrekking tot alle administratieve handelingen die voortkomen uit de Wet op de Lijkbezorging.

Lid worden van een vereniging heeft ook als voordeel dat er gelegenheid is voor kennisuitwisseling. Met elkaar bespreken we de nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied en vertalen die naar een goede en respectvolle werkwijze. De kwaliteit van uw werkzaamheden kunnen daardoor verbeteren.

Onze leden hebben een ruime ervaring maar opereren ieder vanuit hun eigen bedrijfsfilosofie. Bij sommige projecten vinden deze bedrijven elkaar omdat de specialismen goed op elkaar aansluiten en worden prachtige projecten met onze leden gerealiseerd die een individueel lid niet voor elkaar zou kunnen krijgen.

De BVOB spant zich in om de kwaliteiten van haar leden onder de aandacht te brengen bij potentiële opdrachtgevers en brancheverenigingen. Wij doen dit onder andere via onze website, door overleg met de branche en door mee te denken over opleidingen binnen ons vakgebied. Dit netwerk is voor u als lid uiteraard ook beschikbaar.

Wanneer u lid wilt worden van de BVOB kunt u zich melden via ons contactformulier. De BVOB hanteert wel toelatingscriteria. Deze kunt u hier vinden.

IMAGE De ontwikkeling van het ruimen van stoffelijke resten
maandag 24 februari 2020
In een krantenartikel van het Brabants Dagblad wordt beschreven hoe een van onze leden, Piëtas B.V., een project uitvoert. Kenmerkend is de...     Lees meer ...
IMAGE Nieuw lid stelt zich voor...
donderdag 03 oktober 2019
Wij zijn Hanhart Graaftechnieken en inmiddels bestaan we zo’n 27 jaar. We zijn gevestigd in Hemmen en Andelst en we werken met 3 man personeel:...     Lees meer ...
 • index10
 • index5
 • index8
 • inderx1
 • index4
 • index2
 • index7
 • index6
 • index9
 • index3